Het team

Gespecialiseerd in voetmassage en schouder-nekmassage

Aan onze voeten bevinden zich reflexzones die corresponderen met alle lichaamsdelen. Voetmassage is een techniek waarbij druk wordt uitgeoefend op reflexpunten op de voeten om in de corresponderende lichaamsdelen reacties op te wekken. Door een voetmassage wordt de zelfgenezende werking van het lichaam gestimuleerd.

Een voetmassage kan een heel ontspannend en weldadig effect hebben, niet alleen op de voeten zelf, maar op het hele gestel. Vooral bij Chinese voetmassage worden de reacties van de energiebanen en acupunctuurpunten in acht genomen. Tijdens de massage worden zwakke punten intensief behandelt. Het kan soms pijn doen, maar de gevoelige punten tonen aan waar blokkades in de gecombineerde lichaamsdelen zitten of waar een tekort aan energie is. Door de intensieve behandeling op punten en meridianen wordt de vastzittende energie weer in beweging gebracht of de benodigde energie toegevoegd. Dat werkt helend en preventief voor uw welzijn. En de vitaliteit wordt verhoogd.

De hele behandeling duurt ongeveer een uur. U krijgt eerst een warm voetbadje met kruiden die de voeten schoonmaakt, ontspant, de huid verzacht en de bloedsomloop stimuleert. Tijdens de massage krijgt u thee te drinken die dient om bijvoorbeeld de hitte of het vocht uit het lichaam te verdrijven of de energie in evenwicht te brengen. Na de voetmassage krijgt u nog een gratis rugmassage om het ontspannende en weldadige effect te versterken. Bij oudere personen kunnen indien nodig gele dikke nagels geknipt worden.

Tarief voetmassage
Voetmassage (ca. 1 uur) €40
Met een gratis rugmassage en lekker kopje thee
Eerste keer € 30. De 10e keer is gratis!

Voetmassage en nek-schoudermassage in Sittard door Jean-Paul
Ik kom hier uit de buurt en ben werkzaam als masseur in Sittard bij Big Song. Al jaren ben ik gefacineerd door de Chinese levensfilosofie en hun visie op gezondheid en een vruchtbaar leven. Ik beschouw het als een voorrecht daar nu dagelijks mee bezig te mogen zijn. Door het volgen van verschillende opleidingen en mijn dagelijks werk hoop ik steeds beter te worden in dit vak.
Mensen kunnen bij Chinees Medisch Centrum Big Song terecht voor een massage van een half uur à drie kwartier, een half uurtje op het massagebed en een lekker kopje thee. Voor veel mensen die hier komen is het de eerste keer dat ze een Chinese massage krijgen. Het is leuk om de reacties van de mensen te horen. Regelmatig loopt hier iemand “als herboren” of met “nieuwe voeten” de deur uit. Ook is het fijn om te zien dat veel mensen na een aantal behandelingen zienderogend meer energie hebben en vitaler worden. Dat maakt dit werk de moeite waard. De Chinese massage is niet op de eerste plaats een ontspanningsmassage. Het is voor sommige klanten dan ook wel even wennen dat het er soms ook best stevig aan toe kan gaan. Gelukkig komen de meeste klanten terug en weten ze inmiddels dat ze uiteindelijk met heerlijk onspannen naar buiten lopen.

Voetmassage en nek-schoudermassage in Sittard door Jing
Ik komt uit China en heb al veel jaren ervaringen opgedaan met massages in China. Ook hier in Eindhoven heb ik veel trouwe klanten. Ze komen graag terug omdat ze mijn massage krachtig en precies vinden. Mijn Nederlands is nog niet goed, maar ik probeer dat te verbeteren. Daarom vind ik het ook zo fijn dat ik tijdens de massage met de klanten veel Nederlands kan spreken.

Voetmassage en nek-schoudermassage in Eindhoven door Thea
Ik ben geboren in Eindhoven, maar woon nu al 38 jaar in het dorpje Bladel. 
Ik ben via de opleiding Sportmassage in de massagewereld terecht gekomen. Aansluitend heb ik een 3 jarige opleiding voetreflex plus gedaan. Voetreflex westers maar ook chinees met daarbij Chinese geneeskunde. En de Chinese benadering heeft voor mij veel meer zin. Zit meer logica in. Dit facineert mij. En daar wil ik steeds meer van weten. Daarom blijft ik mijn kennis verder uitbreiden, om zo tot een zo volledig mogelijke behandeling te komen. Dus een combi van Westers en Chinees. Om mensen daarmee te kunnen helpen. Niks mooiers dan dat.